Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Officielt: Den ”nye” Ronaldo lejes til Lazio

Manchester Uniteds midtbanespiller Andreas Pereira er skiftet til Serie A-klubben Lazio på en lejeaftale for resten af sæsonen.
Da Andreas Pereira i 2014 brød frem på fodboldhimlen og skiftede til ”De Røde Djævle” var sammenligningerne med en anden portugisiske kantspiller, der havde en fortid i Manchester United, mere regel end undtagelsen.

I dag har karrieren ikke taget samme fart for Andreas Pereira, som den gjorde for Cristiano Ronaldo, og den nu 24-årige portugiser har svært ved at slå sit navn fast i startopstillingen hos de skiftende managere i Manchester United. I stedet har den offensive midtbanespiller været udlejet først til Valencia og siden Granada i La Liga uden videre succes, og nu bliver Andreas Pereira for tredje gang i karrieren lejet ud.

Denne gang er det Seria A-klubben Lazio, der får mulighed for at udløse det gemte, men ikke glemte potentiale i Andreas Pereira driblestærke fodboldben.

- Efter at vi skrev under med Bruno (Fernandes) (i januar), blev den position, som ”Andy” spillede, taget, fordi Bruno kom ind og havde en stor indflydelse. Vi besluttede, at dette var det bedste for Andreas, udtaler Ole Gunnar Solskjær til de engelske medier omkring lejeaftalen som løber for denne sæson.

Andreas Pereira har spillet 75 kampe i den røde Manchester United-trøje, men har kun scoret fire mål og lavet fem assists.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER