Christian Bang Jensen

Arsenal-spiller er rejst til Spanien

Arsenals midtbanespiller Lucas Torreira er ikke med i truppen i denne weekend, fordi han i stedet er rejst til Spanien. Her går rygterne på, at et skifte til Atlético Madrid er tæt på afsluttet.
Arsenal-midtbanespiller Lucas Torreira er ifølge journalisten Alejandro Mori landet i Madrid for at forhandle de sidste detaljer og gennemgå et lægetjek inden et længeventet skifte til Atlético Madrid kan bekræftes.



Den tidligere Sampdoria-stjerne har været stærkt forbundet med en afgang fra Emirates Stadium, da han er gledet længere og længere ud af truppen under Mikel Arteta.

Ifølge rapporter fra den spanske radiostation Onda Cero vil den uruguayanske landsholdsspiller gennemgå et lægetjek i morgen søndag, inden han får en etårig lejeaftale med ”Los Colchoneros.” Aftalen inkluderer ifølge de spanske kilder ikke en købsoption på Lucas Torreira, da træner Diego Simeone kun ønsker at udfylde et rotationshul i truppen med henblik på en stærkt sammenpressede 2020-21-sæson.

24-årige Lucas Torreira forventes efterfølgende at flyve direkte fra Madrid til Montevideo, hvor han skal slutte sig til Oscar Tabarezs uruguayanske landshold der skal spille VM-kvalifikationskamp mod Chile og Ecuador i den kommende uge.

Her kan han tage flyveren sammen med den kommende holdkammerater Luis Suarez, samt La Liga-spillerne Ronald Araujo, Damian Suarez, Federico Valverde, Mauro Arambarri og Maxi Gomez, der alle er udtaget til Uruguays stærke trup.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER