Raymund Nelausen

Officielt: Schmeichel og Leicester henter forstærkning til forsvaret

Leicester har i dag offentliggjort købet af Wesley Fofana fra AS Saint-Étienne, som de næste fem år skal spille sammen med Kasper Schmeichel.
Leicester City har i dag hentet en defensiv forstærkning fra fransk fodbold. De har skrevet under med Wesley Fofana, der kommer til klubben fra AS Saint-Étienne i Ligue-1. Den 19-årige forsvarsspiller er glad for, at han nu er skiftet til Leicester.

- Jeg er meget glad for at være her. Jeg har fulgt Leicester City tæt, siden de vandt titlen, og de er en topklub i Premier League. Jeg ved, at jeg vil lære meget af spillerne og manageren her, hvilket er en af hovedårsagerne til, at jeg skifter hertil. Jeg kan ikke vente med at komme i gang, udtaler Wesley Fofana til klubbens egen hjemmeside.

Fofana er kun 19 år, så det er også en langsigtede løsning for Brendan Rodgers. Han fik sin debut på seniorniveau i 2019 for AS Saint-Étienne, og han har siden imponeret stort i den franske liga. Det er også blevet til en udtagelse til det franske U21-landshold, der skal spille kvalifikation til EM i denne måned.

Den 19-årige franskmand har også fået en god start på sæsonen i år, hvor det er blevet til tre clean sheets i fire kampe, og fremtiden må vise, hvorvidt Fofana kan hjælpe Kasper Schmeichel med at holde clean sheets i Premier League. Hverken Leicester eller AS Saint-Étienne melder noget om, hvor stor overgangssummen er for Wesley Fofana.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER