Raymund Nelausen

Officielt: Frederik Rønnow skifter til Schalke 04

Frederik Rønnow har fået sin fremtid på plads, da han skifter til Schalke 04 på en lejeaftale for den kommende sæson.
Som vi tidligere har skrevet på Indkast.dk, har Frederik Rønnow været på Schalke 04s ønskeliste. Det ønske er nu blevet opfyldt for “De Kongeblå”, da de har skrevet under med den danske målmand.

Rønnow kommer til på en lejeaftale for den kommende sæson, hvor han skal vogte målet hos Bundesligaens dårligste hold, da Schalke 04 ligger sidst med nul point og en målscore på 1-11.

Schalke 04 sender til gengæld Markus Schubert til Eintracht Frankfurt som en del af aftalen mellem de to klubber. Den danske målmand er glad for, at aftalen er faldet på plads, og han glæder sig til at spille for sin nye klub.

- Jeg er virkelig glad for, at skiftet til Schalke 04 lykkedes. Jeg vil vise mig fra min bedste side her og få succes med klubben, udtaler Frederik Rønnow til Schalke 04s hjemmeside.

Med skiftet til Schalke 04 kommer Frederik Rønnow tættere på spilletid i den tyske liga. Han har i Eintracht Frankfurt stået i skyggen af Kevin Trapp, og danskeren har ikke formået at slå ham af holdet. I Schalke 04 skal han kæmpe med Ralf Fährmann om spilletid for Gelsenkirchen-klubben.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER