Raymund Nelausen

Officielt: Aston Villa henter forstærkning fra Chelsea

Johan Lange har igen hentet en forstærkning til Aston Villa, da det er lykkedes ham at hente Ross Barkley fra Chelsea på en lejeaftale.
Aston Villa bliver ved med at forstærke truppen og har i dag præsenteret deres seneste erhvervelse. De har lavet en aftale med Chelsea vedrørende Ross Barkley, der sender midtbanespilleren til Aston Villa frem til næste sommer.

Det er igen Johan Lange, som har haft gang i kontakterne. Danskeren har blandt andet også hentet Ollie Watkins fra Brentford og Emiliano Martinez til klubben, men det er især Barkley-aftalen, der har skabt begejstring hos klubbens træner, Dean Smith.

- At hente en spiller med Ross' kvaliteter er et ægte scoop for vores klub, og jeg er sikker på, at han kommer til at trives her og forbedre vores hold, udtalte Dean Smith.

26-årige Ross Barkley har været i Chelsea siden januar 2018, hvor det i alt er blevet til 86 kampe for London-klubben. I sidste sæson blev det til blot 21 kampe i Premier League, og Barkley har også kun fået 40 minutter i starten af indeværende sæson. Det ligner derfor en god aftale for Ross Barkley, som nu kan få spilletid hos Aston Villa.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER