Nicolai Christensen

Officielt: Aston Villa henter tidligere Chelsea-talent

De har længe været meldt interesseret i ham, og her til morgen er den blevet officiel. Aston Villa henter den 25-årige Bertrand Traore i Lyon, der har en fortid i Chelsea.
Johan Lange og Aston Villa har allerede hentet spillere på vigtige positioner, og nu gør de det igen. Bertrand Traore fra Burkina Faso henter ”The Villans” fra Lyon i en handel, som har været oppe over i en længere periode. Det er klubbens anden ”store” signing denne uge, da de tidligere på ugen kunne offentliggøre købet af Emiliano Martinez fra Arsenal.

Traore har erfaring fra det øverste niveau, hvor han har repræsenteret Ajax og Chelsea, før at han for tre sæsoner siden skiftede til Lyon. I Lyon har han spillet over 100 kampe for klubben, hvor han har været med til at kæmpe for Ligue 1-titlen samt Champions League-avancement hver sæson.

Aston Villa-manager Dean Smith er meget begejstret for købet af Traore.

- Vi er glade for at Bertrand (Traore, red.) har valgt at komme til Villa. Han er en spiller med et vildt talent, som virkelig vil skabe konkurrence på vores offensive pladser, lyder det fra Smith til klubbens hjemmeside.

Det bliver altså anden gang i sin karriere, at Traore skal repræsentere en engelsk klub, da han tilbage i 2014 kom til Chelsea, hvor han dog aldrig rigtig slog igennem.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER