Raymund Nelausen

Officielt: Ny holdkammerat til Christian Eriksen

Inter har i dag offentliggjort købet af Aleksandar Kolarov, der kommer til Milano-klubben fra AS Roma
Når Christian Eriksen vender tilbage til Inter, er der et nyt ansigt, som han skal til at lære. Inter har nemlig skrevet under med Aleksandar Kolarov fra Roma. Den serbiske venstreback er i dag blevet 34 år, og har de seneste tre sæsoner spillet i den italienske hovedstad.

Hos Inter kommer Kolarov til at konkurrere med blandt andre Ashley Young, der også er blevet brugt på den venstre wingback i Antonio Contes 3-5-2-opstilling. Det er dog ikke kun defensivt, at Kolarov kan bidrage.

Han har også været ganske målfarlig de seneste sæsoner, hvor det er blevet til hele 19 mål i Roma-trøjen i 132 kampe samt 20 assist. Flere af målene er kommet på frispark, og dermed får Inter endnu et våben på deres dødboldssituationer.

I sin tid hos Roma formåede Aleksandar Kolarov ikke at vinde nogle titler, men det er der nu mulighed for. Inter vil i den kommende sæson endnu en gang give Juventus kamp til stregen i Serie A.

Kolarov er tidligere bekendt med kampen om mesterskabet, da han også har en fortid hos Manchester City, hvor han vandt Premier League to gange.

Købet af Aleksandar Kolarov bliver nok ikke det sidste for Antonio Conte og Inter i dette transfervindue. FC Barcelonas Arturo Vidal og Chelseas N´Golo Kanté er begge blevet rygtet til Milano-klubben, og det kan få konsekvenser for Christian Eriksens plads på holdet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER