Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Nicolai Christensen

Officielt: Newcastle ikke færdige med at handle hos nedrykker

Først var det Callum Wilson Newcastle hentede i Bournemouth, og nu har de annonceret Ryan Fraser som ny spiller i klubben.
Tidligere i dag blev det officielt, at Newcastle hentede Callum Wilson fra nedrykkede Bournemouth, men Wilson var ikke den eneste spiller, som Newcastle var interesserede i. De har nemlig offentliggjort, at de har hentet Ryan Fraser på en femårig aftale. De to spillere skifter derfor Syd-england ud med Nord-england.

Fraser henter de ligesom Wilson i Bournemouth, og det ser derfor ud til at blive dyrt for ”The Cherries” at have rykket ned. Modsat har ”The Magpies” udnyttet nedrykningen og altså nu hentet to af deres mere etablerede spillere.

Skotske Ryan Fraser henter de på en fri transfer, da den 26-årige kantspillers kontrakt med Bournemouth udløb denne sommer. Wilson hentede Newcastle for 165 mio. kroner.

Newcastle indleder Premier League-sæsonen denne weekend, hvor de lørdag klokken 16 tager imod West Ham på udebane. Det er ikke til at vide, om det bliver med Wilson og Fraser på holdkortet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER