Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Christian Kern Hansen

PSG klar til at gå ind i kampen om Messis underskrift

Det spanske medie Sport skriver, at PSG nu er klar til at melde sig ind i kampen om Messis underskrift.
Lionel Messis fremtid er på nuværende tidspunkt uhyre uklar, og et skifte væk fra Barcelona lader til for nuværende at være det mest sandsynlige. Efter at den argentinske verdensstjerne ifølge Nyhedsbureauet AP skulle have informeret klubben om sit ønske om at forlade klubben, er rygterne om ikonets fremtid naturligvis floreret i hobetal, og teorierne er mange om hvordan argentinerens fremtid skal udfolde sig.

Det spanske medie Sport skriver, at PSG er klar til at melde sig ind i kampen om Messi, såfremt Messi forlader Barcelona denne sommer. Det spanske medie skriver, at PSG sammen med ejerne blevet enige om denne beslutning, og ifølge det spanske medie ser det nu ud til at de vil gøre alvor af deres interesse og overvejelser. Man kan altså derfor bestemt ikke udelukke en genforening af de to verdensstjerner Messi og Neymar, der udgjorde et fornemt samarbejde i deres fælles tid i Barcelona.

Messi har også blandt andre været kædet sammen med Manchester City, hvor hans tidligere manager Pep Guardiola leder taktstokken.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER