Raymund Nelausen

Officielt: Pedro skriver kontrakt med AS Roma

AS Roma har i dag offentliggjort, at de har hentet spanske Pedro på en fri-transfer. Kantspilleren har fået en treårige kontrakt med den italienske klub.
Som vi tidligere har skrevet på Indkast.dk, var spanske Pedro tæt på at udskifte Chelsea med AS Roma i Serie A. Den italienske klub har nu officielt meddelt, at de har hentet kantspilleren på en fri-transfer. Pedro har været kontraktfri siden hans kontrakt med Chelsea udløb efter den forgangne sæson.

Pedro havde ingen hensigt at afslutte sæsonen med Chelsea, da han ikke vil risikere en skade, der ville sætte en stopper for skiftet til Roma. Han glæder sig nu over, at det hele er faldet på plads.

- Jeg er glad for at være her i Rom. Jeg ser frem til den nye udfordring samt at kæmpe for vores mål i de kommende sæsoner. Jeg vil gerne takke fansene for den velkomst, som jeg har fået, og jeg håber, at jeg kan gøre dem alle glade, udtaler Pedro til Romas egen hjemmeside.

Pedro spillede fem sæsoner hos Chelsea, hvor det blandt andet blev til en Premier League-titel og en FA Cup. Han fik 206 kampe i den blå-trøje, og Pedro kom på måltavlen 43 gange i alle turneringer. Nu skifter han den engelske hovedstad ud med den italienske, hvor han skal repræsentere Roma frem til 2023.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER