Christian Kern Hansen

Officielt: Matuidi skifter til MLS

Tidligere i dag bekræftede MLS-klubben Inter Miami, at man har hentet den nu tidlgere Juventus midtbaneprofil Blaise Matuidi.
MLS-klubben Inter Miami har i dag hentet en markant forstærkning til truppen, da den 33-årige franskmand Blaise Matuidi er blevet hentet ind på en fri transfer. Den franske verdensmester medbringer en markant erfaring, som ikke mange fodboldspillere kan prale af, og vil formentlig kunne gøre en markant forskel for den Beckham-ejede amerikanske klub.

Den engelske fodboldlegende David Beckham, der som allerede nævnt er medejer af Inter Miami har udtalt sig meget positivt om købet af den bundrutineret franskmand. Ifølge Inter Miami´s officielle hjemmeside, har David Beckham udtrykt følgende om tilgangen af Matuidi.

- Jeg kunne ikke være gladere for at byde min ven Blaise velkommen til Inter Miami. Han er en spændende og begavet spiller, og en stor person. At have en VM-vinder af Blaise´s kvalitet på vores nye hold, er sådan et stolt øjeblik.- for os som ejere, og for vores fans. For mig personligt er det meget specielt at have en tidligere holdkammerat der tiltræder i vores klub , og jeg kan ikke vente med at byde ham og hans smukke familie velkommen til syd Florida.

Inter Miami oplyser, at Matuidi får tildelt nummer otte i klubben.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER