Fodbold nyheder

Brentford-stjerne kan være på vej til Premier League

Af Simon Lindgren

Det lykkedes ikke for Brentford at rykke op i Premier League. Noget tyder dog på, at klubbens stjernespiller Said Benrahma kan være på vej til den bedste engelske række.

Article image

Tirsdag aften mistede Brentford muligheden for at spille Premier League i næste sæson. Det skete da danskerklubben tabte 2-1 til Fulham i forlænget spilletid. Selvom Brentford havde slået Fulham to gange tidligere på sæsonen, så blev det altså Fulham, der trak det længste strå og skal igen spille i Englands bedste fodboldliga.

En af det Brentford-spillere, der har været den store oplevelse i sæsonen er 24-årige Said Benrahma. Den teknisk stærke spiller har imponeret i Championship, blandt andet ved at lave 17 mål og otte assist. Det er dog ikke sikkert, at algerien bliver i Brentford, da der angiveligt er interesse fra flere Premier League-klubber.

Ifølge det engelske medie ‘Daily Mirror’ er de Leeds parat til at byde på Brentford-stjernen. Leeds vandt Championship og rykkede dermed direkte op i Premier League, men Championship-vinderne skal angiveligt forberede sig på at kæmpe for Benrahma. Ifølge Daily Mirror er Premier League-klubberne West Ham United og Aston Villa også interesserede i offensivspilleren.

Mere om Saïd Benrahma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik