Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Kern Hansen

AC Milan har udpeget 19-årig midtbanespiller til at være deres drømmekøb

Calciomercato beretter om, at AC Milan anser den ungarske Red Bull-Salzburg-midtbanespiller Dominik Szoboszlai som deres potentielle drømmekøb.
AC Milan skulle ifølge det italienske medie Calciomercato være klar til at styrke midtbanen med den blot 19-årige midtbanespiller, Dominik Szoboszlai, der i en alder af blot 19 år, allerede har optrådt for den østrigske topklub 56 gange med dertilhørende 14 scoringer og hele 19 assists. Szoboszlai kan både varetage den centrale midt og venstrekanten.

Den lovende midtbanespiller er dog ikke en billig herre at købe, og Calciomercato skriver, at Red Bull Salzburg forlanger i omegnen af hele 186 millioner danske kroner for den ungarnske profil, der allerede har optrådt otte gange for det ungarnske A-landshold. Szoboszlai har ovenikøbet allerede scoret sit første landskampsmål.

Salzburg fik fat i Szoboszlai tilbage i marts-måned 2017, hvor han forlod ungarnske Videoton til fordel for østrigerne. I første omgang spillede han på klubbens u 18-hold, og efter blot cirka tre måneder, blev han sendt videre til en anden østrigsk klub ved navn FC Liefering. Et halvt år efter købte klubben dog spilleren tilbage fra FC Liefering, og det har vist sig at være en god beslutning for de østrigske mestre, der kan se frem til formentlig at tjene en væsentlig sum penge på den lovende midtbanespiller.




MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER