Brøndby - SønderjyskE

Danmark: Superligaen
Brøndby
Brøndby StadionFuld tid1-0
SønderjyskE
LineupReferat

Klar besked:
Grib chancen eller lad vær

Af Mike Hjulmand

Niels Frederiksen fortæller efter dagens kamp, at en god indsats til træning og en opadgående formkurve førte til spilletid i dagens kamp for Jesper “Jobbe” Lindstrøm

Niels Frederiksen, Brøndby IF, BIF
Niels Frederiksen, Brøndby IF, BIFRitzau-Scanpix

Jesper “Jobbe” Lindstrøm startede sin Brøndby-karriere som lyn og torden, men langsommere efter det begyndte det at blive småt med spilletiden for den unge Brøndby-spiller, men i dag viste han sine kvaliteter frem igen, hvilket han også har gjort det seneste stykke tid, fortæller Brøndby-træner.

- “Jobbe” bliver sat ind i dag for vi synes, at han har trænet godt og i går fik han også beskeden, at der var en chance for spilletid i dag. Så vejen til spilletid går ved at træne godt og det gør vores spillere jo, men vi har kunne set, at han har været i en opadgående kurve det sidste stykke tid, lyder det fra Niels Frederiksen til indkast.dk ovenpå dagens 1-0 sejr hjemme over Sønderjyske.

Det var glædeligt for Brøndby-darlingen, at få mere spilletid end han har været vant til og han føler sig nu også bedre tilpas som angriber i stedet for på kanten.

- Det er Niels (cheftræner, red.) der sætter holdet, men det er super lækkert, at få så meget spilletid i dag. Jeg fik beskeden inden kampen, at det var min chance i dag, grib den eller lad vær og man kan vel godt sige at jeg greb den, lyder det smilende fra “Jobbe” der fortsætter:

- Vi har fået vores backs mere med, men jeg føler også, at jeg nu ligger bedre i angrebet end da vi begyndte. Det er super lækkert at score igen og at være tilbage på banen, men selvfølgelig super ærgerligt ikke at kunne løbe ud til fansene og fejre det, slutter Lindstrøm af til Indkast.dk.

Brøndby indtager efter dagens sejr fjerdepladsen og er to point efter AGF på anden.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik