Frederik T. Sørensen

Dortmund sikrer sig nyt talentfuldt blod

Dortmund skriver med talentfuld tysker, der i første ombæring skal tørne ud for klubbens andethold.
Indtil i dag har Dortmunds andethold været trænet af danske Mike Tullberg, der tidligere har været træner herhjemme og i Tyskland. I dag meddelte klubben på sin hjemmeside, at den danske trænerkomet byttede tilværelsen som cheftræner for andetholdet ud med ansvaret som U19-træner i klubben, og i samme ombæring har klubben meddelt, at de henter en ny spillertilføjelse til ungdomssystemet.

I en trup, der allerede har en række store talenter, meddeler Dortmund på sin hjemmeside, at de har sikret sig endnu sig kontrakt med en talentfuld spiller fra de lavere rækker i Tyskland.

Der er tale om den 19-årige Moritz Broschinski, der støder til holdet på en to-årig aftale fra Energie Cottbus fra den fjerdebedste tyske række. Her har den offensivsspilleren, der kan spille alle de offensive pladser, i denne sæson spillet 28 kampe med ni mål og otte assists til følge.

- Jeg er virkelig glad for at Moritz, en talentfuld 9’er, har valgt at komme til klubben og opfylde hans kæmpe potentiale, udtalte Ingo Preuß, sportsdirektør for Dortmund II, ifølge klubbens egen hjemmeside.

Broschinski bliver blandt andet holdkammerat med danske Magnus Kaastrup, der i øjeblikket er udlejet til reserveholdet fra AGF, hvor Tullberg i øvrigt tidligere har trænet ham.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER