Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Mølby: Jeg er virkelig chokeret

Hårde meldinger imod den lønkrævende Mesut Özil…
Alligevel er de så presset, at de tigger spillertruppen for 250 millioner kroner, hvilket er peanuts i denne verden, men måske mere end spillerne ønsker at gå ned i løn. Af Arsenals omsætning udgør lønningerne 25%, hvilket svarer til gennemsnittet i Premier League. Klubber som Crystal Palace og Everton udbetaler over 40% af deres omsætning til løn, mens Norvich og Sheffield United er på 12%.

Sådan har Indkast.dk tidligere skrevet i artiklen – This is GUNNER hurt om Arsenals lønnedgang hos spillerne. Blot ikke alle spillerne, da Mesut Özil har afvist dette. Det forstår Premier League-eksperten Jan Mølby ikke meget af, og han siger ifølge BT til TV3 Sport:

- Vi taler om en mand, der måske har en personlig formue på helt op til 100 millioner dollar. At han og de to andre spillere ikke mener, at det lige nu er det rigtige at gøre. Og så endda, når det kun er en midlertidig lønnedgang (frem til marts 2021, red.). Jeg er virkelig chokeret.

- Det handler om at tage et ansvar. Det er også det, Messi gør (han er gået 70 pct. ned i løn ligesom resten af FC Barcelona-spillerne, red.). Han tager et ansvar - ikke kun over for sig selv, sine holdkammerater, fodboldklubben og fodboldverdenen generelt - men over for hele verden.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER