Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Officielt: Bruno siger farvel til fans og United bekræfter aftale

Manchester United har på Twitter bekræftet, at de er nået frem til en aftale med Sporting Lissabons kreative midtbanespiller Bruno Fernandes, der tilmed har sagt farvel til Sporting-fansene i en videohilsen.
Forhandlingerne har været pinefuldt lange for fans af Manchester United, men nu ser det ud til at være lykkes.

På klubbens officielle Twitterprofil skriver ”De Røde Djævle,” at man er nået til enighed med Sporting Lissabons kreative midtbanespiller Bruno Fernandes.



- Manchester United er glade for at meddele, at man er nået til enighed med Sporting Clube de Portugal om en transfer med Bruno Fernandes. Handlen er nået til lægetjekket og en aftale omkring de personlige betingelser. En yderligere meddelelse vil blive afgivet snarest.

Ifølge Sky Sport kommer overgangssummen til at lyde på 410 millioner kroner plus bonusser for portugiseren som i sin Sporting-karriere har nået 137 kampe for Lissabon-klubben med 63 mål og 52 assists til følge.

Den 25-årige midtbanekreatør har her til aften optaget en video til hans tidligere klubs sociale medie-profiler for at sige farvel til fansene.



- Hey Sporting-fans. Jeg vil sige "vi ses snart," fordi jeg vil ikke stoppe med at følge jeres kampe. Det var en fornøjelse at være os jer. Det var en fornøjelse at repræsentere disse farver. At have mulighed for at bære løven på mit bryst. Jeg vil snart give en ordentlig hilsen til jer, så I ved, hvad der sker i mit hjerte. Tak for alt!

På Manchester Uniteds Twitter-tråd kan man også se portugiserens kommende holdkammerat Marcus Rashford byde velkommen til "Bruno."



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER