Christian Kern Hansen

Tidligere Nordsjælland-spiller skifter til Red Bull-klub

Den tidligere FC Nordsjælland-keeper David Jensen skifter hollandske FC Utrecht ud med amerikanske New York Red Bulls.
David Jensen er bedst kendt for sin tid i FC Nordsjælland, hvor han fra 2011 og frem til 2016 vogtede buret 85 gange for "tigerne". i 2016 gik turen så videre til det hollandske, hvor FC Utrecht stod klar med en kontrakt til danskeren, og den danske keeper har også haft fint med succes i Æresdivisionen siden hans ankomst. David Jensen har repræsenteret den hollandske topklub 112 gange, men nu er det altså tid til at søge videre i karrieren, og næste udfordring bliver i USA, hvor New York Red Bulls bliver danskeren kommende arbejdsgiver.

Den amerikanske Red Bull-klub har ikke meldt noget ud om kontraktens længde eller købsprisen, men til gengæld har klubbens sportsdirektør kommenteret på årsagen til, at den danske målmand er blevet hentet til New York. Nedenstående ord er hvad David Hamlett havde at sige om tilknytningen af David Jensen til New York Red Bulls hjemmeside.

- David bringer masser af professionel erfaring til vores klub. Da vi scoutede Daniel, var vi imponeret over ham på og uden for banen. Vi ved, at han er en solid keeper, og vi tænker, at han også bliver god i vores omklædningsrum. Vi har en stærk gruppe af målmænd, der kan arbejde sammen, og kan presse hinanden hver dag til træning.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER