Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Kern Hansen

Wolverhampton lejer talent i Ligue 1

Wolverhampton har i dag lejet den blot 19-årige Enzo Loidice fra den franske Ligue 1-klub Dijon.
Wolverhampton har i dag offentliggjort, at den blot 19-årige franske midtbanespiller Enzo Loidice er hentet ind på en lejeaftale, der gælder for resten af sæsonen. Den franske midtbanespiller har siden sin debut i Ligue 1 i 17/18-sæsonen spillet 24 kampe for klubben fra det østlige Frankrig, og har dermed fået god erfaring fra en velspillende liga allerede. Wolverhampton meddeler, at Enzo Loidice først og fremmest bliver tilknyttet u-23-mandskabet i klubben, og at han på dette hold skal bevise sit værd før de kan beslutte sig for, om de vil gøre brug af den købsoption som Premier League-klubben har sikret sig.

Wolverhampton-sportsdirektøren Kevin Thelwell ser frem til overvære den unge franskmand, og udtrykket klart og tydeligt, at det er en spiller som de har høje forventninger til. Her var hvad Kevin Thelwell sagde til Wolverhamptons hjemmeside.

- Enzo er en fransk u-20-landsholdsspiler, som er blevet overværet i et stykke tid. Vi ser frem til, at han tilslutter sig u-23-holdet, og til at vise alle sammen kvaliteten han har.

Franskmanden selv fik også mulighed for at sætte et par ord på hans nye eventyr i det engelske, og han lagde ikke skjul på hans begejstring over at være kommet til en Premier League-klub.

- Jeg er meget glad for at være her. Wolves er godt hold, de spiller i Premier League, og for alle fodboldspiller der vokser op i Frankrig, er Premier League den største liga, så jeg er meget stolt over at være her. Jeg har set nogle af Wolves-kampene, og der er en måde at spille på her, som jeg kan lide, og selvom jeg ved, at det bliver svært at komme her, så vil jeg arbejde hårdt, lære engelsk, spille så mange kampe som jeg kan, og så må vi se hvad der sker.





MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER