Christian Kern Hansen

Officielt: Arsenal lejer nyt blod til bagkæden

Arsenal har i dag sikret sig den 26-årige spanske stopper Pablo Mari, der senest var at finde i brasilianske Flamengo.
I lørdags belyste Indkast.dk rygtet om, at Arsenal nærmede sig en aftale med den spanske stopper Paplo Mari, der til daglig frister en tilværelse i Flamengo-forsvaret i den bedste brasilianske række. Dette rygte er i dag blevet en realitet, da Arsenal på deres officielle hjemmeside i dag har annonceret, at den spanske stopper er hentet ind på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen. Ydermere meddeler London-klubben, at klubben har en købsoption på den 26-årige stopper såfremt præstationerne skulle overbevise Arsenal-ledelsen om et permanent skifte.

Pablo Mari har en fortid hos Premier League-konkurrenterne fra Manchester City, men den spanske stopper nåede aldrig at få en optræden for førsteholdet, og blev igennem flere omgange sendt videre på diverse lejeaftaler, der skulle kickstarte spanierens karriere. Pablo Mari nåede forbi hjemlandet Spanien to gange, da han blev lejet ud fra Manchester City til først Girona, og senere hen Deportivo La Coruna. Pablo Mari nåede også at prøve kræfter med Æresdivisionen, da han i 17/18-sæsonen var lejet ud til NAC Breda.

Sidste sommer besluttede Manchester City sig så for endegyldigt at tage afsked med den nu 26-årige forsvarsspiller, og brasilianske Flamengo blev klubben hvor spanierens fremtid skulle udfolde sig.

Tiden i Flamengo har kastet maser af spilletid af sig, og på blot seks måneder har Mari nået 30 kampe, hvor han derudover også har kunne glæde sig over tre scoringer, samt en enkel assist.




MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER