Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Neymars ultimative femmandshold

Neymar har lavet to femmandshold – et aktuelt og et bestående af legender.
Neymar har hverken målmænd eller forsvarsspillere på sit ultimative femmandshold bestående af aktuelle spillere.

Det mest defensive indslag på det ultimative femmandshold ifølge Neymar er således Manchester Uniteds Paul Pogba, mens Real Madrid-kreatøren Eden Hazard også er en af de udvalgte.

Resten af det aktuelle femmandshold består af spillere, som Neymar selv har spillet sammen med.

Neymars nuværende holdkammerat Kylian Mbappé, som brasilianeren efter sigende har haft en række kontroverser med, er også med på holdet.

Resten af det aktuelle femmandshold udgøres af resten af FC Barcelonas nærmest legendariske MSN-angrebstrio – Lionel Messi og Luis Suarez.

Cristiano Ronaldo glimre ved sit fravær på Neymars ultimative femmandshold. Hans navnebror og Neymars landsmand – den brasilianske landsmand – er heller ikke med på det legendariske femmandshold.

Fire forhenværende Premier League-spillere udgør bagkæden på det legendariske femmandshold. Denne bagkæde udgøres af David Beckham, Steven Gerrard og Frank Lampard.

Arsenal-legenden Thierry Henry er det første offensive indslag på Neymars legendariske femmandshold, mens han også runder rækken af forhenværende Premier League-spillere af.

Den sidste spiller på Neymars bud på et legendarisk femmandshold er endnu en tidligere holdkammerat, nemlig den tidligere FC Barcelona-midtbanespiller Xavi.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER