Fodbold nyheder

Manchester United åbner døren for Pogba-exit

Af Christian Bang Jensen

Den engelske storklub har åbnet en dør med et udgangsskilt på klem for Paul Pogba. Og salget skal bruges til nye investeringer inden næste sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge avisen ”Daily Mail” åbner Manchester United nu døren for, at franske Paul Pogba kan forlade den engelske klub. Offentligt insisterer Manchester United og manager Ole Gunnar Solskjær på, at den 26-årige stjerne ikke er til salg. Men det faktum, at klubben prioriterer at købe to nye centrale midtbanespillere og en angriber over de næste to transfervinduer indikerer, at Manchester United planlægger et salg af Paul Pogba.

De nye spillere, som skal erstatte Paul Pogba, er ifølge ”Daily Mail” Ajax’s Donny Van de Beek, Atletico Madrids Saul Niguez og norske Erling Håland fra Salzburg.

Paul Pogba, som så sidste weekends Manchester-derby-sejr fra tribunen, er tæt på at vende tilbage efter en skade, der har holdt ham ude i 2 måneder. Men Scott McTominay og Fred har ageret et lovende midtbanepartnerskab i hans fravær, og det rejser spørgsmålet om, hvordan franske Paul Pogba vil passe ind i et hurtigere, mere flydende system, der er begyndt at blomstre under norske Ole Gunnar Solskjær.

Franskmanden har kun 18 måneder tilbage af sin kontrakt og med en ugeløn på 2.5 millioner kroner og et prisskilt på 750 millioner kroner er der en god forretning for ”De Røde Djævle” at sælge franskmanden, inden han kan skifte på en fri transfer i sommeren 2021.

Mere om Paul Pogba

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik