Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Mental-træning til FCK-talent

Stor omvæltning til 21-årige…
– Martin er bedste signing i FCK…

Sådan har FCK-bossen Ståle Solbakken tidligere sagt om mentaltræner Martin Langagergaard, der kom til FCK efter han havde været 12 år i AaB. For tiden skulle den blonde Langagergaard arbejde meget med FCK-talentet Victor Nelsson, der har oplevet stor forandring siden skiftet fra FC Nordsjælland, som han søndag var med til at besejre 1-0.

– Samtidig er jeg vist den i Europa, der har spillet flest kampe, og det tærer også på en 21-årig spiller, som samtidig er skiftet til en stor klub som FCK og skal vænne sig til det hele. Det har været en stor omvæltning. Jeg prøver at følge med og gøre det så godt, jeg kan, siger Nelson til Ekstra Bladet og fortsætter:

– Det mentale er helt klart det hårdeste. Min krop er bygget til at spille hver tredje-fjerde dag. Intet problem i det. Men at skulle sætte sig mentalt op hele tiden kan godt være udfordrende. Jeg har tilknyttet en mentaltræner, der hjælper mig med hele tiden at holde motivationen. I dag fejlede motivationen ikke noget, for jeg ville gerne vise de gamle kammerater, hvordan det skal gøres.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER