P. Dybala (45)
Torsten Brix

Underligt mål bag Juve-sejr

Joao Felix taber til sit idol – Ronaldo.
1-0 var stillingen ved pausen i tirsdagens Champions League-opgør imellem Juventus og Atletico Madrid efter en lidt kedelig første halvleg, hvor et af få lyspunkter kom lige inden dommerens sidste fløjt, da Paolo Dybala flot scorede på frispark, men skulle Jan Oblak ikke have reddet forsøget fra den spidse vinkel?

Hjemmeholdet Juventus havde bolden klart mest og derfor kom Atletico ikke til de store chancer udover Saul Niguez-langskuddet inden han også kom til udeholdets største chance i starten af anden halvleg, hvor han afsluttede lige på Wojciech Szczesny i Juventus-målet.

Som Indkast.dk var inde på i optakten til kampen var opgøret et møde imellem Joao Felix og den unges idol – Cristiano Ronaldo, men Felix kom desværre først på banen i anden halvleg og gjorde ikke meget væsen af sig.

Så det endte med en 1-0-sejr til puljevinderne fra Juventus efter Álvaro Morata misbrugte en stor chance i afslutningen og efter et lidt underligt mål. Som du kan se her: