Juventus - Atlético Madrid

Europa: Champions League
Juventus P. Dybala (45)
Allianz StadiumFuld tid1-0Tilskuere: 40.486
Atlético Madrid
OptaktLineupReferat

Optakt:
Juventus - Atletico Madrid

Af Torsten Brix

Topkamp i gruppe D… hvor Cristiano Ronaldo skal mødes med sin yngre kopi – Joao Felix, men derudover er der også mange andre overskrifter på kampen. Blandt andet er der tale om et stort revanche-opgør.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kommentar
Man kunne mærke, at stemningen skiftede, da Leverkusen blev trukket op af tredje og Lokomotiv Moskva kom frem fra fjerde seedningslag – dermed var standarden lagt til dette års dynamit-pulje i Champions League. Men her efter fire spillerunder har Juventus og Atletico Madrid gjort næsten rent bord og placeret sig med henholdsvis ti og syv point – mod tre point til hver af de to bundhold.

Så opgøret kommer til at være et rent topopgør og en direkte duel om den eftertragtede førsteplads i gruppen. Derudover er det også et møde imellem de portugisiske superstjerner Cristiano Ronaldo og Joao Felix, hvis forhold du kan læse mere om i denne profil af sidstnævnte - Joao Felix - Portugals bedste

Der skal nok komme fokus på de to op til, under og efter kampen. Ellers er opgøret også et møde imellem Juventus’ grotesk store trup og enorme kvalitet og så Atletico Madrid, der brugte sommeren til at ændre ualmindelig meget i truppen. Endelig er der også tale om en gigantisk revanche-opgør.

I februar spillede Atletico Madrid rigtig stærkt i den første ottendedelsfinale og vandt 2-0, inden de i returkampen endte med at tabe 0-3. Dette tog hårdt på Altetico Madrid og var måske grunden til de store ændringer i sommer – ikke mindst med tanke på senere år, hvor de flere gange er blevet slået ud af turneringen af bysbørnene fra Real Madrid. Det skal ændres nu…


Skader og karantæner
Juventus skulle være uden Chiellini, Rabiot, Pjaca, Perin, Bernardeschi, Douglas Costa og Can, mens Alex Sandro skulle være tvivlsom. Atletico har Jose Gimenez som tvivlsom og en skadesliste med Vrsaljko, Savic og Diego Costa.


Forventet startopstilling
Juventus (4-3-1-2)
Szczęsny
Danilo, Bonucci, Demiral, De Sciglio
Khedira, Pjanić, Matuidi
Ramsey
Dybala, Ronaldo

Atletico Madrid (4-4-2)
Oblak
Trippier, Felipe, Hermoso, Lodi
Félix, Saúl Ñíguez, Partey, Koke
Morata, Correa


Kampens profil(er)
Store dele af dette opgør vil komme til at handle om mødet imellem Cristiano Ronaldo og mødet med hans ”Young Star” – Joao Felix, så mon ikke en af disse bliver kampens profil?


Kampens resultat
Tidligere på måneden tabte Atletico Madrid til Leverkusen i gruppen, og det giver egentlig et godt billede af forskellen på de to hold. Juventus har – trods de mange skader – en imponerende trup, og Indkast.dk forventer en italiensk hjemmesejr på 1-0.

Kampen spilles tirsdag kl. 21, kan ses på TV3sport og dømmes af Anthony Taylor.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik