Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Napoli-præsident giver trup bøde på 18,5 millioner kroner

Klubpræsident Aurelio De Laurentiis er svært utilfreds med situationen i Napoli, og nu straffes truppen kollektivt med bøder, der koster spillerne mellem 25 og 50 procent af månedslønnen.
Da Napoli 5. november seneste spillede Champions League, og klarede uafgjort mod østrigske RB Salzburg, valgte en samlet spillertrup at trodse Napoli-præsident, Aurelio De Laurentiis, og droppe et møde med præsidenten, der skulle være foregået efter kampen på Stadio San Paolo i Napoli.

Derfor mener Aurelio De Laurentiis, at truppen skal straffes økonomisk, og det bliver den så den kommende måned. Præsidenten har valgt at give spillerne bøder, som sammenlagt løber op i 18,5 millioner kroner. De økonomiske sanktioner ligger angiveligt på mellem 25 og 50 procent af spillernes månedlige bruttoløn.

Den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport rapporterer, at det særligt er den brasilianske midtbanespiller Allan, der rammes hårdt. Han får angiveligt en personlig bøde på 1,5 millioner kroner. Denne bøde skal ifølge avisen ses i lyset af, at brasilianeren løbende har haft ophedede diskussioner med præsidentens søn, Edoardo De Laurentiis.

Den italienske klub er inde i den værste sæsonstart i dette årti. Klubben, som de seneste sæsoner har været første udfordre til Juventus, ligger på syvendepladsen i Serie A. Presset er derfor stort på træner Carlo Ancelotti forud for midtugens Champions League kamp.

Napoli kan onsdag aften sikre sig videre avancement, men det kræver point mod Liverpool på Anfield.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER