Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Tobias Mølgaard Sørensen

Skadeshelvede fortsætter for Atlético-angriber: Ude i tre måneder

Diego Costa har pådraget sig en skade i ryggen, der kan holde ham fra græstæppet i tre måneder, og det er ikke første gang, han må sidde ude i længere tid.
Det er ikke lykkens gudinde, der tilsmiler den spanske angriber Diego Costa, som er blevet ramt af endnu en skade. I sidste sæson var det også helt galt, da han mistede 21 kampe i sine 138 dage i skyggen.

Diego Costas skadeshistorik for sidste sæson:

3. oktober
I en kamp mod Club Brügge i Champions League, blev han ramt af en skade i venstre lår, og han var ude i 20 dage. Han missede derfor to kampe mod Real Betis og Villarreal.

1. november
Til træning fik han en muskelskade, der forhindrede ham i at spille mod Sant Andreu i Copa del Rey. Han blev heller ikke klar til La Liga-kampen mod Leganés og til Champions League-opgøret mod Dortmund.

10. november
Han var klar igen til kamp mod Athletic Bilbao, hvor han havde en halvleg på banen, men efterfølgende havde han brug for fjorten dage til at komme sig helt over en ny skade. Der gik han kun glip af landskampene, men han var ikke blevet udtaget pga. sine mange skader.

24. november
Hans hold spillede mod Barcelona, og Diego Costa kom på scoringstavlen, men han måtte endnu engang forlade banen før tid, da der kom en skade i foden. Han kom heldigvis hurtig tilbage og missede kun en kamp.

3. december
Han fik en voldsom skade i foden mod Girona, der krævede en operation. Den skade holdt ham ude i 72 dage, og han gik glip af 13 kampe.

28. februar
Den sjette skade i sæsonen kom pludselig, og han blev tvunget til at sidde ude i 15 dage, og han gik glip af to kampe mod Leganés og Juventus.

I denne sæson har han allerede været ude i en kamp med lyskeproblemer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER