C. Tosun (90)
D. Alli (63), S. Heung-Min (79)
Daniel Pantic

Tottenham smider sejren mod Everton

Everton spillede 1-1 hjemme mod Tottenham efter, at Son Heung blev sendt af banen.
Det har været en dårlig sæsonstart for Tottenham, som ikke har fået det til at køre i Premier League, og søndag aften hed modstanderen Everton på Goodison Park. Harry Kane var blevet syg op til kampen, og var derfor ikke med for gæsterne, mens Christian Eriksen startede på banen for Tottenham.

Begge hold startede kampen dårligt, og både Everton og Tottenham formåede ikke at skabe nogle store chancer i første halvleg, derfor var stillingen også 0-0 ved pausen.

Der var mere gang i anden halvleg. Kort inde i anden halvleg blev Son Heung-min væltet i feltet af Yerry Mina, men efter en længere VAR-gennemgang valgte dommer Martin Atkinson ikke at dømme straffespark.

I midten af anden halvleg skulle kampens første mål falde. Son Heung-min opfangede en fejl aflevering på midten af banen, hvorefter sydkoreaneren sendte Dele Alli i dybden, englænderen tog et godt træk, hvorefter han flot placerede bolden udenfor Jordan Pickfords rækkevidde. 1-0 til Tottenham.

Ti minutter før tid fik Son direkte rødt kort for en vanvittig tackling på Andre Gomes, som måtte bæres fra banen. Grundet Gomes skade, og flere VAR-situationer blev der lagt 12 minutter til kampen.

Langt inde i dommerens overtid fik Everton endelig udlignet. Lucas Digne flugtede bolden ind i feltet, hvor Cenk Tosun kunne heade bolden ind i mål til 1-1. Dette blev også resultatet på kampen, og dermed er Tottenham på en 11. plads i Premier League, mens Everton lige er over nedrykningsstregen.