Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Obaida El-Itr

Milner: VAR ødelægger atmosfæren

James Milner er ikke stor fan af VAR-systemet.
VAR-systemet har været ét stort diskussionsemne, siden det blev indført i Premier League. Videoteknologien, som har til formål at hjælpe dommerne, har ikke virket gnidningsfrit, og en del managere har luftet deres utilfredshed med måden VAR bliver brugt på.

Der er generelt delte meninger blandt spillere og trænere omkring VAR. Liverpools engelske midtbanespiller James Milner er en de spillere, som har en klar holdning til den nye teknologi.

- Mållinjeteknologi er utroligt (godt). Øjeblikkelig beslutning. Sort eller hvid. Men det er meget svært at bruge VAR, når du stadig har meninger om beslutningerne. Det ødelægger atmosfæren, siger midtbanemanden til The Guardian.

- Det er måske bare mig der er ’old-school’, men jeg synes, det er for meget med VAR. Du scorer, der er en eksplosion af jubel, og så er der VAR. Du venter. Er der mål?

- Fodbold er et spil med menneskelige fejl på banen. De (dommerne) har et meget hårdt job, og jeg er for at gøre deres liv lettere - men ikke på bekostning af spillets flow.

DBU oplyste i juni på sin hjemmeside, at VAR bliver indført i 3F Superligaen fra 2020/21-sæsonen.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER