Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Mikkel Overgaard

Mukhtar på plads i USA

Brøndby-profilen Hany Mukhtar har længe været rygtet væk fra Vestegnen og nu er destinationen og skiftet endelig faldet på plads.
Den tyske offensive profil fra Brøndby, Hany Mukhtar, kunne tidligere i dag offentliggøre den kommende arbejdsgiver, som overraskende bliver den amerikanske klub Nashville. Den amerikanske klub Nashville skal fra starten af det nye år spille med i den bedste række i USA nemlig MLS.

Dermed er Hany Mukhtar også Brøndby-spiller i et halvt år mere frem til januarens transfervindue og sportschefen Carsten V. Jensen har været yderst tilfreds med tyskeren trods hans nye rolle i Brøndby og udtaler til Brøndbys hjemmeside:

- Vi har i tre sæsoner haft fornøjelsen af Hanys evner, og det er forventeligt, at en spiller af den kaliber ikke spiller resten af sine dage i 3F Superligaen. Nashville SC har fulgt Hany i lang tid, og Hany har selv haft et stort ønske om at prøve sig af i MLS, så det giver god mening for alle parter, at de nu har papir på hinanden fra 1. januar 2020.

Dermed er det et yderst overraskende skifte, hvor den tyske offensive profil har været rygtet til den belgiske klub Genk, men altså ender i den amerikanske klub Nashville, hvor det formentlig er en pris på omkring 20 millioner kroner som er prisen på Hany Mukhtar, ifølge flere danske medier.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER