Mikkel Overgaard

Officielt: Brøndby køber to spillere

Brøndby har i løbet af dagen kunne præsentere tilgangen af to nye spillere, hvor den ene var et kendt ansigt på Vestegnen.
Først på dagen kunne Brøndby præsentere en ny nummer 4 i klubben nemlig den norske forsvarsspiller Sigurd Rosted. Den blot 25-årige midterforsvar skifter til Vestegnen fra den belgiske klub Gent.

Den store midterforsvar spillede i sidste sæson fast for Jess Thorups mandskab i den belgiske række og ser meget frem til et skifte til Brøndby, hvor han udtaler på klubbens hjemmeside:

- Jeg glæder mig utrolig meget til at starte i Brøndby IF. Kombination af en aggressiv spillestil og taktisk omhu, som Brøndby IF praktiserer, tiltaler mig meget.

Derefter kunne de senere på dagen også meddele, at man fik tilgang af en gammel kending og anfører i form af den svenske Johan Larsson. Der er skrevet en halvårlig aftale med svenskeren, som er tilbage i Brøndby frem til nytår. Den tidligere Brøndby-anfører kommer til fra den franske klub Guingamp, hvor han ikke rigtig har spillet og haft et mislykket udlandsophold.

Dermed er forsvaret blevet godt forstærket frem mod slutningen af transfervinduet i Brøndby, hvor der i den seneste tid har været store problemer defensivt.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER