Mikkel Overgaard

Dansker med overraskende skifte

Den nu tidligere OB-anfører Rasmus Festersen har valgt at stoppe karrieren og gå ind i en anden branche efter denne sommer.
Det er nemlig den fynske IT-virksomhed HR-ON, der har skrevet under på en kontrakt med den hurtige angriber. HR-ON har fået Rasmus Festersen ind som direktør for PR og kommunikation, hvor han derfor vælger at stoppe sin karriere som professionel fodboldspiller i en alder af 33 år.

Rasmus Festersen selv mente det var på tide, og udtalte til firmaets hjemmeside:

- Jeg er nået den alder, hvor man bliver pensioneret som fodboldspiller. Jeg kommer ikke til at spille professionel fodbold igen, og nu skal jeg bevise, at jeg kan begå mig på en anden bane end fodboldbanen.

Han er rigtig positiv og ser frem til den nye karriere i en helt ny branche og fortsætter:

– Der er mange, der gerne vil gøre det til en lidt trist historie, at man ikke længere skal score mål foran 10.000 tilskuere, men sådan ser jeg slet ikke på det. Jeg har haft fantastiske oplevelser med fodbold, mens det varede, og nu skal jeg ud på en ny spændende rejse.

Rasmus Festersen starte sin karriere i Kjellerup IF, hvorefter han har været i bl.a. Silkeborg, FC Vestsjælland og Odense Boldklub.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER