Mikkel Overgaard

FCK tæt på ny angriber

De forsvarende mestre fra FCK skulle være tæt på at hente Michael Santos i den spanske klub Malaga for et stort millionbeløb.
FCK har tidligere hentet Pep Biel til nogle af de offensive pladser fra Spanien og nu har de danske mestre igen været på rov i Spanien tyder det på. Dame N’Doyes skadesproblemer, der holder ham ude resten af året har gjort, at Ståle Solbakken må se sig nødsaget til at hente en ny angriber med en Pieros Sotiriuo, der ikke virker skarp og dermed et tynd besat angreb.

Ifølge den spanske avis Marca og det danske medie BT skulle det være Michael Santos fra Malaga, der skifter til FCK. Prisen skulle være på 2,2 millioner euro, hvilket er svarende til en pris på 16,4 millioner kroner.

Det danske storhold skulle angiveligt også have været på jagt efter angriber i sidste sommers transfervindue, hvor Malaga dog valgte at udleje Santos til Leganés, som han repræsenterede i sidste sæson. Også i denne sæson skriver Marca, at flere spanske klubber er på jagt efter ham. Det er bl.a. Rayo Vallecano, Huesca og Girona, der angiveligt også ønsker angriberen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER