Mikkel Overgaard

United gik glip af kæmpe talent

Manchester United skulle angiveligt have afvist muligheden for at tilknytte Moise Kean til klubben fra Juventus, der endte med at tage skridtet til Erverton.
Manchester United blev tilbudt Moise Kean fra Juventus og angriberens agent Mino Raiola melder, at United ikke var interesseret i at få spilleren til Old Trafford.

Den blot 19-årige angriber, som har været den yngste spiller i dette århundrede til at spille både i Serie A og Champions League, skal i næste sæson tørne ud for Everton, efter man tilknyttede ham for omkring 230 millioner kroner.

Mino Raoila har dog meldt ud, at man tidligere har haft god forbindelse med Manchester United, hvor både Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan og Paul Pogba er kommet til. Hans unge klient Moise Kean kunne dog ikke lokkes til den traditionsrige klub og Juventus virker også tilfredse med deres salg af den unge komet, eftersom de ikke ser det store potentiale i den hurtige italiener.

Moise Kean har spillet 41 senior kampe i karrieren, hvor det er blevet til 12 mål. Han har også været med på det italienske landshold i tre kampe, hvor han har scoret i to af dem, med mål i to kvalifikationskampe, som Italien begge har vundet. Debut hos Juventus fik han som 16-årig i november 2016 og sidste sæson fik han et lille gennembrud hos de italienske mestre, som gjorde ham relevant for dem mange klubber. Manchester United blev dog ikke hans nye adresse.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER