Mikkel Overgaard

Real Madrid beholder stjernespiller

Nederlaget mod Atlético Madrid og Asensios alvorlige skade har fået Florentino Perez til at beslutte ikke at sælge James Rodríguez til trods for, at Zidane ønsker at han forlader klubben.
Real Madrid har informeret den 28-årige James Rodríguez om, at han ikke vil blive solgt eller udlejet, og at han bliver i den spanske storklub.

Ifølge det spanske medie A, har det rungende nederlag mod Atlético på 7-3 og den alvorlige skade fra Marco Asensio, der skal være på orlov hele sæsonen, fået Florentino Pérez til at beslutte ikke at sælge colombianeren på trods af Zidanes mening.
I går tiltrådte James holdet efter sin ferie for Copa América. Hans sidste træning var i den forrige Champions League-finale mod Juventus, i Cardiff, den 2. juni.

Dermed kan interessen fra både Napoli og Atletico Madrid være forgæves, hvor det lige nu tyder på, at den dygtige offensivspiller skal tørne ud i den hvide trøje igen i næste sæson. Napoli stod ellers med et lånetilbud klar på 40 millioner kroner, hvor Ancelotti var fast besluttet på at få colombianeren til Italien.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER