Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Henrik Simonsen

Officielt: Ståle henter gammel kending hjem til Parken

FC København har forstærket sig på venstre back, efter at Nicolai Boilesen er ude i over et halvt år.
Bryan Oviedo spillede i FC København fra 2010 til 2012, og nu er costaricaneren atter at finde i den danske hovedstandsklub. Det meddeler FC København på deres hjemmeside.

Her forlyder det, at venstrebacken er udstyret med en treårig kontrakt, og at man har fået ham gratis, da han var blevet fritstillet af sin nu tidligere klub Sunderland.

FCK-manager Ståle Solbakken udtaler om nyerhvervelsen:

- Vi kender Bryan rigtigt godt fra hans første periode i klubben, og han har siden fået masser af erfaring på højt niveau i Everton og Sunderland samt på landsholdet.

- Han er en back med store offensive kvaliteter, men samtidig ved han, hvad der skal til defensivt fra en FCK-back, og vi har fuld tiltro til, at han kan udfylde opgaven.

Hovedpersonen selv er glad for at være tilbage i Telia Parken.

- Det er stort for mig at vende tilbage til København! Det var her, min karriere tog fart, og min familie og jeg havde en rigtig god tid både i byen og i klubben.

Costaricaneren siger endvidere, at han har fulgt klubben i al den tid, han har været væk fra den.

Da Bryan Oviedo forlod ”Løverne” i 2012, var det til fordel for et eventyr i Premier League hos Everton. Senest har han spillet i League 1 med Sunderland. Her kom Oviedo og holdkammeraterne ud i playoff om oprykning, hvor de i finalen måtte strække våben mod Charlton.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER