Torsten Brix

Deli Alli har brug for drukture

Underlig udtalelse fra Premier League-spilleren…
Sidste sommer var der ikke meget sommerferie til Deli Alli, da han deltog i VM-slutrunden for England, men der har været mere ”ferie” i denne sommer. Tidligere på måneden kunne The Sun vise billeder af en døddrukken Alli, der blev løftet væk fra en pool på den græske ø – Mykonos – af to store sikkerhedsvagter. Se forsiden her:



Efterfølgende postede Alli et tweet, hvor han lavede yoga med sin kone, hvilket virkede som et modsvar til den engelske sladderavis. Den engelske landsholdsspiller kommer også i dagens udgave af Daily Telegraph med en besynderlig udtalelse om sin ”ferie”:

- Jeg har brug for noget fritid. Jeg er 23 år og jeg skal hygge mig med mine venner. Det er også muligt, så længe jeg stadigvæk er professionel og stadigvæk gør de rigtige ting.

Forleden gjorde Alli så en ”rigtig” ting for Tottenhams sponsor – AIA. De havde 100 års fødselsdag, og derfor spillede han en kamp, hvor han var på hold med Kane, Eric Lamela og Foyth – imod 100 børn.

Statistikkerne for Alli giver dog et andet billede af formen. Sidste sæson blev det kun til fem mål og tre assists – altså han var med i otte mål. I tre sæsoner før det var han med i 19, 25 og 19 mål… så måske skulle han feste lidt mindre!

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER