Fodbold nyheder

Avis:
Barca har ikke købt Griezmann

Af Daniel Fisker

Den spanske avis Sport afliver rygterne om, at FC Barcelona allerede skulle have betalt Antoine Griezmanns frikøbsklausul.

Article image

Torsdag aften rapporterede flere medier – heriblandt franske L’Equipe – at FC Barcelona allerede har betalt Antoine Griezmanns frikøbsklausul på omkring 895 millioner kroner.

Antoine Griezmanns transfer fra Atlético Madrid til FC Barcelona har længe været et af de mest omtalte emner på rygtebørsen. Selvom transferen ikke er realiseret endnu, så blev der torsdag aften spekuleret i, at transferen kan blive en realitet allerede fredag.

L’Equipe skrev i den forbindelse, at FC Barcelona har betalt den franske offensivspillers frikøbsklausul via en bankoverførsel, hvilket ifølge den franske avis betyder, at betalingen officielt vil gå igennem fredag.

Sport rapporterer dog, at kilder i FC Barcelona overfor den spanske avis har bekræftet, at det ikke skulle være tilfældet. Barca arbejder dog stadig med formaliteterne i forhold til en transfer, som ifølge Sport snart kan offentliggøres.

28-årige Griezmann befinder sig ifølge Sport i øjeblikket på Ibiza, hvor han venter på at kunne rejse til Barcelona og blive præsenteret for medierne. På nuværende tidspunkt er der ikke meldt noget ud om, hvordan præsentationen kommer til at foregå. Sport rapporterer dog, at den i første omgang vil finde sted bag lukkede døre.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik