Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Martin Johansen

Officielt: FCM henter Kaba i rekordhandel

FC Midtjylland har hevet den store pengepung frem og hentet 24-årige Sory Kaba i franske Dijon.
FC Midtjyllands angriber Paul Onuachu meldes på vej væk fra "Heden" denne sommer, og det ligner mere og mere et spørgsmål om tid. FC Midtjylland har nemlig hentet den 24-årige angriber Sory Kaba på en femårig aftale i den franske Ligue 1-klub Dijon i en rekordhandel, bekræfter FC Midtjylland på sin hjemmeside.

Kronjyderne har haft den helt store pengepung fremme og betalt i omegnen af 22,5 millioner kroner, skriver Herning Folkeblad, hvilket er det største indkøb nogensinde i FC Midtjylland.

Sory Kaba er en spiller, som FC Midtjylland har fulgt tæt, og sportsdirektør Svend Graversen taler i rosende vendinger om nyerhvervelsen:

- Sory er en angriber, som er meget kompetent fysisk, og så kan han både spille med en makker i front samt alene, hvis opstillingen kræver det. Vi får en spiller, som er teknisk dygtig med ryggen mod modstandernes mål, og nok så vigtigt er han i stand til at true modstandernes bagrum med sine løb i dybden. Endelig er han via sin størrelse stærk i luftspillet, udtaler sportsdirektøren til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv er ligeledes glad for det kommende samarbejde og beskriver samtidig skiftet som det rigtige for ham:

- Jeg har kun hørt gode ting om klubben, og det blev bekræftet via de snakke, der har været med FC Midtjylland. Jeg mærkede hurtigt, at det var en klub, jeg gerne vil repræsentere. Jeg elsker fodbold, og det har jeg gjort hele mit liv, så jeg ser frem til at komme til FC Midtjylland og vise det, udtaler Sory Kaba til klubbens hjemmeside.

Sory Kaba spiller lige nu Africa Nations Cup for Guinea, hvor holdet spiller ottendedelsfinale mod Algeriet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER