Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Mikkel Overgaard

Officielt: Dansker skifter til Tyskland

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Andreas Maxsø skifter for tredje sommer i træk klub og denne gang til tyske KFC Uerdingen.
Den tidligere Superliga-profil Andreas Maxsø, der for nyligt var blevet fast mand hos FC Zürich er nu skiftet klub til KFC Uerdingen, hvor han skal spille i 3.Liga i Tyskland.

Efter at have spillet i Osmanlispor, som var Maxsøs første udlandseventyr, skiftede han til FC Zürich, hvor han har spillet 37 kampe i alle turneringer inklusiv været en fast bestanddel i Europa League.

Den danske forsvarsspiller med 20 kampe for U21-landsholdet og mere end 100 kampe for FC Nordsjælland udtalte til Tipsbladet, hvorfor han skiftede.

- Klubben har en klar plan. Det har overbevist mig om at komme til Uerdingen, og jeg ser frem til at lære gutterne på holdet at kende.

Trods at det med danske øjne ikke ser ud som en perfekt transfer at skifte fra bedste række i Schweiz til den tredejbedste række i Tyskland, så er det tyske hold yderst tilfredse med deres transfer.

- Vi har holdt øje med Andreas i et stykke tid og kender ham rigtig godt som spiller. Det er en absolut toptransfer for os.

Som formand Mikhail Ponomarev udtaler om spillerskiftet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER