Mikkel Overgaard

Officielt: Dansk talent udlejet til Brentford

FC Midtjylland har forlænget aftalen med deres stortalent, Japhet Sery Larsen, hvorefter de nu har offentliggjort, at man udlejer ham til Brentford i Champiosship
Den blot 19-årige forsvarsspiller, Japhet Sery Larsen, har forlænget sin kontrakt med ulvene fra FCM med fem år, så hans kontrakt nu løber frem til sommeren 2024. I den forbindelse er det unge talent også blevet lejet ud til samarbejdsklubben Brentford FC, der spiller i den engelske The Championship.

Den unge danske er selv yderst glad for at have opnået dette og ser frem til en spændende udfordring, hvor han udtaler til klubbens hjemmeside:

- Lige siden min entré på akademiet har jeg drømt om og arbejdet i retning af den kontrakt, jeg netop har underskrevet. Jeg er selvfølgelig glad, og jeg anser kontrakten for at være et stort skulderklap. For mig er det positivt, at jeg skal til Brentford FC, som jeg har hørt meget godt om, og jeg glæder mig til at udvikle mig yderligere fodboldmæssigt i et stort fodboldland som England.

På klubbens hjemmeside er der også glæde at spore hos ledelsen i FCM, hvor Svend Graversen udtaler sig om det unge talent.

- Japhet har virkelig lagt på, og for eksempel var han i Youth League en af vores bærende kræfter med sit store forsvarshjerte. I forhold til Japhets karriereplan har vi med udlejningen til Brentford FC fundet et perfekt set up, hvor han kommer ind i et andet udviklingsmiljø end det vanlige, og Japhet kan se frem til at spille kampe på et højt niveau,

Hvorvidt den unge talentfulde forsvarsspiller blive at finde på banen i Championship næste sæson vides ikke med sikkerhed, men en spændende ung dansk spiller, der bliver værd at følge med i.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER