Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Klaus Jensen

Det er blevet søndag, hvorfor du i dag får ugens sidste morgenrygter på Indkast.dk.

Chelsea-manager Maurizio Sarri er blevet enig med Juventus om at overtage rollen som cheftræner i den italienske storklub. (Sunday Mirror)

Juventus vil gerne gennemføre en storstilet byttehandel med Manchester United, hvori Paulo Dybala og Alex Sandro byttes for Paul Pogba. (Sunday Express)

I mellemtiden er United på nippet til at sikre sig en aftale med Matthijs de Ligt fra Ajax. Den 19-årige midtstopper har ellers længe været meldt på vej til FC Barcelona. (RAC1)

Manchester City er klar til at tilbyde Leroy Sane en markant lønforhøjelse for at få sat skub i forhandlingerne om en kontraktforlængelse. (Sunday Mirror)

Chelsea kræver lidt over en milliard kroner for Eden Hazard, der er på blokken i Real Madrid. Den spanske kongeklub vurderer dog kun belgieren til at koste 744 millioner kroner. (Sky Sports)

David Silva kan have spillet sin sidste kamp for Manchester City, da en klub i Qatar har tilbudt den spanske midtbanespiller en lukrativ kontrakt for de næste to år. (Sun on Sunday)

West Ham United er blevet en seriøs bejler til FC Barcelonas Andre Gomes, der i sidste sæson var udlejet til Everton. London-klubben har henvendt sig til "Blaugrana" med et bud på 152 millioner kroner. (Sunday Times)

Den tidligere Arsenal-manager Arsene Wenger har fået chancen for at vende tilbage til japansk fodbold, da Vissel Kobe har tilbudt ham jobbet som klubbens nye cheftræner. (Goal.com)

Danny Welbeck ligner en færdig mand i Arsenal. Lazio, Everton, Newcastle United og West Ham United har dog alle udvist en interesse i hans evner som angriber. (Sun on Sunday)

Manchester United er nødt til at betale mere end 888 millioner kroner for at få Joao Felix til Old Trafford. Det er i hvert fald meldingen fra Domingos Soares de Oliveira, der er administrerende direktør i Benfica. (Sunday Express)

Sean Longstaff er et andet reelt transferemne i United. Den 21-årige midtbanespiller ser dog kun ud til at ville skifte, hvis Rafael Benitez stopper som Newcastle-manager. (Newcastle Chronicle)

AC Milan har henvendt sig til Massimiliano Allegri for at tilbyde ham cheftræner-jobbet på San Siro. (Tuttomercatoweb)

Jean-Michel Aulas, der er præsident i Olympique Lyon, er gået med til at lade Nabil Fekir skifte klub i dette transfervindue. (L'Equipe)

Kalidou Koulibaly kan være på vej til Real Madrid, der har budt 668 millioner kroner for Napoli-stopperens underskrift. (Corriere dello Sport)

Victor Moses vil gerne afkorte hans igangværende lejeaftale med Fenerbahce. Den 28-årige kantspiller stræber nemlig efter at blive genforenet med Antonio Conte, der snart forventes at blive præsenteret som ny cheftræner i Inter. (Football London)

Edin Dzeko er en anden spiller, som har sat næsen op efter et skifte til Inter. De to parter er faktisk allerede blevet enige om de personlige vilkår i en mulig kontrakt. (Sky Italia)

Henry Onyekuru kan være på vej væk fra Everton. Den unge nigerianer har således fortalt "The Toffees", at han ønsker at skifte sin lejeaftale med Galatasaray ud med en mere permanent en af slagsen. (Fanatik)

Bournemouth-manager Eddie Howe agter at snakke med Harry Arter om hans fremtid på Vitality Stadium. Den irske midtbanespiller er på blokken i flere klubber - herunder Fulham. (Bournemouth Echo)

Memphis Depay har udløst spekulationer om, hvorvidt han skifter klub eller ej. På Instagram ses hollænderen stige om bord på et privatfly, mens der på videoen er tilføjet en tekst med "Merci Lyon". (Mail on Sunday)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik