Fodbold nyheder

Kan Celtic vinde trejde Treble i træk?

Af Mikkel Overgaard

Denne bedrift kan lørdag blive en realitet for Celtic når de i den skotske pokalfinale møder Hearts.

Det har taget Celtic 140 kampe at nå til et historisk punkt, hvor klubben kan vinde tredje treble i træk. Holdet er kun 90 minutter fra en bedrift, som aldrig er set før.

Den skotske storklub har vundet alle indenlandske trofæer, som har været mulige at vinde de seneste tre sæsoner. Hvis holdet slår Hearts i lørdagens pokalfinale, vil holdet vinde den niende indenlandske triumf i træk. Holdet har tidligere vundet fem gange the treble og med en sejr kan de sikre sig den sjette. En historisk en af slagsen. Dette vil nemlig være den tredje treble i træk for det skotske mesterhold.

Celtic mangler kun en sejr over Hearts for at opnå denne bedrift. En pokalturnering som Celtic har haft fuldstændig styr på. Holdet har ikke indkasseret nogle mål i hele turneringen og vundet alle kampene med mindst to mål.

Hearts startede sæsonen fantastisk med at indtage ligaens førsteplads i tre måneder. Flere store skader og dårlige resultater endte med en sjetteplads, hvor pokalfinalen er sidste chance for Hearts, hvis der skal rådes bod på denne sæson. Hearts har tabt de sidste fire indbyrdes opgør mod Celtic, hvilket også gør de grønstribede til storfavorit i pokalfinalen.

Hvorvidt det bliver en godkendt sæson for Hearts eller en historisk sæson for Celtic får vi svarende på lørdag eftermiddag kl. 16.00, når den skotske pokalfinale fløjtes i gang.


Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik