Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Conte mangler spillere – ikke underligt

Med Matic-skiftet så fortsætter Antonio Conte udrensningen i Chelsea – måske snart der skal nogle spillere til?
På søndag starter Chelseas sæsonen, når Arsenal venter i Community Shield, men ifølge manager Antonio Conte er truppen ikke intakt. I optakten til kampen har italieneren sået tvivl, om de kunne nå at blive helt klar, og at ledelsen mangler at hente nogle spillere.

Resultaterne op til kampen har heller ikke været for gode, da træningskampene i Singapore både gav nederlag til Bayern München og Inter. Derudover skulle træningskampen mod Fulham – bag lukkede døre – på Cobham have været rigtig skidt. Så selvom Chelsea har hentet spillere som Álvaro Morata, Tiemoué Bakayoko og Antonio Rüdiger – for samlet et godt stykke over en milliard kroner - så er bulletinerne fra London-holdet ikke gode. Dette skyldes ikke mindst, at et hav af spillere har forladt klubben i 2017.

Ivanovic, Oscar, Mikel, Ake, Cuadrado, Begovic, Atsu, Chalobah, Traoré og Matić er alle blevet solgt. Disse ni spillere har forladt mesterholdet. Derudover har Terry og Solanke forladt klubben efter kontraktudløb. Dertil skal lægges, at Zouma, Abraham, Loftus-Cheek, Brown og Palmer alle er blevet udlejet, og Diego Costa forventes at blive solgt. Samlet kan det ende med, at Chelsea mister dette hold i 2017:

Begovic

Ake
Ivanovic
Zurma/Terry

Oscar
Mikel
Matic
Loftus-Cheek

Cuadrado
Costa
Solanke

Når man dertil lægger, at Pedro, Eden Hazard og Bakayoko er skadede, så ser det lidt skidt ud for Chelsea, selvom mange af disse transfers har været ventet. Costa og Matić har været længe ventet væk fra klubben - mens Ake, Begovic, Traoré, Atsu og Chalobah alle er godt solgt.

Trods dette giver det begrænsede muligheder for manager Conte, der også har set masser af talent forlade klubben. Zouma, Loftus-Cheek, Brown, Palmer og Abraham er alle mellem 19 og 23 år. Det kan godt være, at de ikke er klar til idealopstillingen hos Chelsea, men truppen kan komme til at mangle dem i bredden.

Til søndagens opgør mod Arsenal har Victor Moses karantæne efter det røde kort i FA Cup-finalen, og derfor kan Chelsea-truppen blive med uprøvede kræfter som Charley Musonda, Jeremie Boga og den ”glemte” angriber Loic Remy.

Tager man de ni solgte, de to kontraktudløbende og de fem udlånte samt Costa, er det altså 17 spillere, som Conte ikke kan bruge mod Arsenal. Midt i dette står Andreas Christensen, som måske kan bruge situationen til at få noget spilletid i Premier League. Et bud på Chelseas startopstilling til søndagens traditionsrige kamp kunne være:

Courtois

Azpilicueta
Luiz
Cahill

Fàbregas
Kante
Bakayoko
Alonso

Willian
Morata
Remy

Dette hold fejler ikke noget, så det bliver spændende at se, hvem Chelsea har på bænken, og ikke mindst… hvem der kommer til klubben, inden transfervinduet lukker.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER