Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Er det nok for Real Madrid?

Zinedine Zidane har været overraskede passiv i dette transfervindue… Er disse 23 mand dem, der skal true Barcelona?
Når La Liga-sæsonen starter i weekenden for Real Madrid, vil det være første gang, at ”Konge-klubben” ikke har haft en gigantisk signing på plads. De seneste år er spillere som Kaká, Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria, Mesüt Ôzil, Fabio Coentrao, Luka Modrić, Gareth Bale, Isco, James Rodriquez, Toni Kroos, Danilo og Mateo Kovacic kommet til den europæiske storklub.

Med mindre end to uger til transfervinduet for sommeren 2016 smækker i, så har Real Madrid kun byttet angrebsreserverne Alvaro Morata med Jese. Sidstnævnte er sendt PSG for stort set samme beløb, som Real Madrid har sendt til Juventus for Morata. Med salgene af Denis Cheryshev, Alvaro Medran og Omar Mascarell har Real Madrid noget så sjældent som overskud i dette transfervindue.

Real Madrid er i dette årtusindende ikke gået ud af et transfer-år med overskud – men hvis ikke ”ZZ” køber yderligere ind, kunne dette blive året, hvor det sker. For tiden har Real Madrid 23 spillere i førsteholdstruppen, som kunne fordeles på disse pladser:


Målmand:
Keylor, Casilla og Yanez

Højreback:
Carvajal og Danilo

Central forsvar:
Pepe, Nacho, Ramas og Varane

Venstreback:
Marcelo og Contrao

Defensiv midtbane:
Casemiro

Central midtbane:
Modric, Kovacic, Kroos, Isco og James

Højrekant:
Bale og Vazquez

Central angriber:
Benzema og Morata

Venstrekant:
Ronaldo og Asensio


Største hul i truppen er på den defensive midtbane, hvor Kroos godt nok kan afløse Casemiro – men Zizou har kigget på mange forstærkninger til denne position. Pogba, Kante og Sissoko blev bare aldrig til andet end rygter, og derfor kan Real Madrid ende med en lidt tynd trup.

Skulle der ikke komme yderligere forstærkning i dette transfervindue, er der selvfølgelig en mulighed til januar, men Zidane har tidligere slået fast, at klubben jagter fire trofæer i den kommende sæson, og derfor kan truppen godt blive lidt presset. Ikke mindst med tanke på at Pepe, Ronaldo, Modrić og Ramos alle har placeret de 30 år.

Når det handler om indkøb hos de spanske storklubber Barcelona og Real Madrid, så holder de ofte øje med hinanden, men selvom Barcelona vandt mesterskabet i sidste sæson, har de været langt mere aktive end Real Madrid indtil videre i sommerens transfervindue. Til Camp Nou er kommet Andre Gomes, Samuel Umtiti, Lucas Digne og Denis Suarez – så på den front giver det også et transferpres på Real Madrid.

Real Madrid-fansene skal virkelig håbe på, at der ikke kommer for mange skader til Ronaldo og Benzema. Sidstnævnte døjer med en forstrærkning, men de næste dage kan Real Madrid også bruge på at være aktive på transfermarkedet.

Ønsketænkning kunne være nogle spillere i begyndelsen af 20'erne med en niveau, der vil være tæt på startopstillingen for Real Madrid. Spillere som kunne minde om Kovacic, Varane, Isco og Carvajal – noget til fremtiden for Zizou på Estadio Santiago Bernabeu…

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER