Torsten Brix

Hvem skal med den engelske EM-flyver ?

Indkast.dk har kigget nærmere på det engelske landshold. Hvem skal med og hvem kan lige så godt bestille sommerferie – nu…
Ti engelske EM-kvalifikationskampe gav ti sejre og dermed yderligere hysterik omkring de ”Three Lions” inden sommerens EM-slutrunde, men hvem skal egentligt med? Indkast.dk har kigget nærmere på de 32 spillere, som blev brugt i kvalifikationen og inddelt dem i tre forskellige grupperingerne.


De skal med flyveren
Joe Hart
Jack Butland
Ben Foster
John Stones
Leighton Baines
Gary Cahill
Chris Smalling
James Milner
Adam Lallana
Jorden Herderson
Jack Wilshere
Ross Barkley
Wayne Rooney
Raheem Sterling
Harry Kane
Theo Walcott
Jamie Vardy

Vent lige med at bestille sommerferien
Nathaniel Clyne
Kyle Walker
Kieran Gibbs
Phil Jagielka
Fabian Delph
Michael Carrick
Jonjo Shelvey
Danny Welbeck
Daniel Sturrigde

Det blev kun til kampe i kvalifikationen
Calum Chambers
Luke Shaw
Ryan Bertrand
Andros Townsend
Rickie Lambert
Danny Ings


Forventningerne til det engelske landshold er altid overdrevet, og holdet har de senere år haft store problemer, når de møder nogle af verdens bedste landshold. Siden november 2008 har det engelske landshold spillet 25 kampe imod de såkaldte ”Big Boys” og blot vundet ni.

Nederlagene har blandt andet været til Brasilien, Frankrig, Holland og Chile samt to nederlag i perioden til Tyskland, Spanien og Italien. De ni sejre har blandt andet været til mindre ”Big Boys” som Kroatien og Sverige - to gange.

Dette faktum var helt sikkert med i træner Roy Hodgsons overvejelser, da de to træningskampe i marts imod Tyskland og Holland, blev planlagt. Så må tiden vise, om England kan imod de største hold i træningskampene – inden det går løs til sommer, hvor de er i pulje med Wales, Rusland og Slovakiet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER