Torsten Brix

Er City i scoringskrise ?

Mesterskabskampen er – næsten – afblæst, efter Manuel Pellegrinis mandskab er stoppet med at lave mål i dette kalenderår.
1-1 på hjemmebane imod Hull… det rimer ikke på det engelske mesterskab. Sådan er kendsgerningerne, efter Manchester City i weekenden mistede vigtige point til rivalerne fra Chelsea. Resultatet kom, efter City ved årsskiftet havde fjernet det otte-points forspring, som Chelsea tidligere havde haft, men siden er det så gået ned af bakke for City – og især i angrebet.

Holdets sidste fem kampe har blot givet tre mål, og weekendens mål blev lavet på frispark af den omskolende midtbanespiller – James Milner. Resultaterne har gjort, at City blot har hentet syv af de sidste 18 Premier League-point efter nederlag til Arsenal og uafgjorte kampe imod Burnley, Everton, Chelsea og Hull. Efter kampen imod Hull var Samir Nasri klar i spyttet om årsagen til de dårlige resultater.

- Det er bare ikke godt nok. Vi er virkelig skuffende, og det handler om manglende kreativitet og bevægelse. Det er ikke et spørgsmål om, at vi mangler held…

Sidste sæson havde Manchester City lavet 68 mål efter 24 kampe, mens det i år blot er blevet til 47 mål efter 24 kampe. Her følger en liste over nogle af målscorerne.

2014/15
Agüero: 14
Dzeko: 2
Jovetic: 5
Toure: 7
Silva: 7

2013/14:
Agüero: 15
Dzeko: 7
Jovetic: 1
Toure: 12
Silva: 4
Negredo: 9

I aften skal Manchester City på besøg hos Stoke, der på det seneste har vist stor styrke på hjemmebanen – Britannia Stadium.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER