Jesper Rehmeier

Transfervinduets sidste spørgsmålstegn

Deadline for handel med spillere nærmer sig, og store summer har allerede skiftet hænder. Der er dog stadig nogle spillere, hvis situation er uafklaret.
Wayne Rooney (Manchester United)
Rooney har gennem hele transfervinduet været rygtet væk fra ”De Røde Djævle”. Chelsea har været varmeste bud på en ny arbejdsgiver, og Mourinho har - på sin egen måde - offentligt erklæret, at London-klubben er interesserede i Rooney. Skiftet ville vække opsigt, men en handlen skal snart ske, da tiden løber ud.

Gareth Bale (Tottenham)
Skal han overgå Ronaldo og blive verdens dyreste fodboldspiller nogensinde? Hvis Real Madrid har noget at sige, så ja! Ligesom Rooney har Bale skabt overskrifter hver eneste dag i både England og Spanien. Tottenham har dog indtil videre nægtet at sælge, men i dag har flere spanske medier skrevet, at repræsentanter fra klubben er i Madrid for at forhandle en aftale hjem. En potentiel transfersum på omkring 800 millioner kroner er tidligere blevet nævnt.

Christian Eriksen (Ajax)
Gennem sommeren har der floreret mange rygter om Christian Eriksen. Særligt engelske og italienske klubber skulle have vist interesse, men endnu er der ikke sket noget. Angiveligt kræver Eriksen, at hans næste klub er med i Champions League, da Ajax er garanteret deltagelse i det fine selskab. I skrivende stund nævnes Milan som et varmt bud, da de med 1-1 ude mod PSV har den ene fod med i mestrenes liga.

Marouane Fellaini (Everton)
Flere mener, at Fellaini er blevet for stor til Everton, og det er ikke fordi, at der mangler bejlere til den lange belgier. Tidligere på sommeren var Arsenal nævnt som meget interesserede, men prisen skulle have skræmt dem væk. Nu er det Fellainis tidligere træner, David Moyes, der forsøger at lokke ham til United. Moyes har budt på både Fellaini og Leighton Baines, men Everton har krævet mere. Det vil vise sig, om Moyes vil hæve sit bud.

Juan Camilo Zúñiga (Napoli)
Napoli har hentet mange spillere hen over sommeren, men de har samtidig også sagt farvel til et par stykker. Mest nævneværdig er selvfølgelig Edinson Cavani, men også klubbens colombianske venstreback Juan Camilo Zúñiga rygtes væk fra klubben, hvor Arsenal og særligt Juventus holder nøje øje med den stærke forsvarer. Zúñiga har masser af erfaring og med sine 27 år, har han stadig sin bedste tid foran sig.

Jackson Martinez (Porto)
Porto har allerede solgt flere spillere, og Jackson Martinez er et meget varmt navn. Colombianeren var skræmmende i sidste sæson, hvor han scorede 34 mål i 43 kampe, og det har klart nok vakt stor interesse fra større klubber. Napoli har været meldt tæt på, og det samme har både Liverpool og Arsenal. Særligt Wenger og Arsenal mangler en angriber, så Martinez er ikke nødvendigvis Porto-spiller, når transfervinduet lukker.

Iker Casillas (Real Madrid)
Okay, den her er måske lidt langt ude. Íker Casillas har trods alt spillet for Real Madrid siden 1999. I dag har flere spanske medier dog fortalt, at dødsfjenderne fra Barcelona skulle lure på Casillas. Den er svær at forestille sig, men flere tænkte nok det samme om både Michael Laudrup og Luís Figo, der trods alt foretog samme skifte. Fodbold er svært at forudsige, og man kan aldrig udelukke, at Casillas kunne skifte.

Det er naturligvis bare et lille udsnit af spillere, der stadig kan skifte klub.

*I skrivende stund skulle både Willian og Lamela være ”tæt” på Tottenham

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER