Nicolai Nordbo

Det lærte vi af 22. runde af Superligaen

I den kommende sæson vil Indkast.dk samle op på runden i Superligaen og tage nogle af de svar op, som vi fik.
Fremstormene tanks
Fredag scorede angriberen Nicolai Brock-Madsen to kasser for Randes. Søndag aften gjorde Brøndbys Simon Makinok Christoffersen og FCKs Andreas Cornelius ham kunsten efter. Brock-Madsen og Makienok kan måske begge blive aktuelle, når Morten Olsen tirsdag udtager Danmarks trup til de to vigtige EM-kvalifikationskampe mod Bulgarien og Tjekkiet.

Fynsk forår?
Fynsk forår er normalt kendt som en ganske udmærket øl, men hvis den skulle smage som OB spiller for i dette forår ville den formentlig være udrikkelig – måske smage som en Vestfyen Pilsner.

Mikkelsens kælne fod
Silkeborgs Jesper Mikkelsen har altid været kendt for et godt spark, og det så, man da også, da han kringlede bolden ind bag Johan Wiland i FCK-målet. Dog ikke nok til at true FCK, der vandt 3-1.

Intet fort i Aarhus
AGF måtte søndag aften endnu engang se sig selv miste point på hjemmebane efter, at de tabte 3-0 til Brøndby. De har i denne sæson kun formået at vinde to hjemmekampe ud af tolv mulige.

Straffesparks-manadag
Først fik FCNs Morten Nordstrand chancen fra ellevemeterpletten, men brændte på det skamligste. Dernæst kunne både FCM og FCN føle sig snydt for hvert et straffespark. Glen Riddersholm mente sågar, at det var ottende gang i sæsonen, at FCM blev snydt for et straffespark.

Hikkende Duncan
Morten 'Duncan' Rasmussen er kendt for mange ting. Stor appetit, stor hang til gamling og mange skader. Efter kampen blev FCM-angriberen interviewet til TV3 Sport1, hvor han nu havde pådraget sig en grum hikke. Formentlig noget han vil høre for i fremtiden.

Den gule mur
Normalt er den gule mur kendetegnet for at afgrænse Nørrebrogade fra Assistens-kirkegården i København, men det kan være, at Frederik Rønnow i Horsens-målet kan overtage den titel, for han er virkelig en reaktionsstærk keeper, der redder Horsens i mange sekvenser.

Halvdelen af ligaen i fare
Det er efterhånden mere spændende at følge med i hvem, der rykker ud af Superligaen, end hvem der vinder den. Som det ser ud nu, så er der seks hold, som er i involveret i de to ubehagelige pladser, der sender dem ned i NordicBet-ligaen.

Flop fra Sverige?
Indkast.dk var mandag eftermiddag ude i den kolde marts-luft og se FCKs reserver mod OBs ditto. Her så vi en meget ugidelig, langsom, teknisk svag og placeringssvag David Löfquist spille for OB. Han var ellers tiltænkt en position i OB, hvor han skulle presse den yderlige trup om pladserne, men han ligner en spiller, der næppe får mange minutter ud af sit lejeophold i det fynske.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER