Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Mandagens internationale rygter

Barca vil have Cancelo på permanent basis. Davies måske til Real Madrid. Hummels til Roma. Her kommer mandagens internationale rygter.

Bayern Münchens jagt på Chelseas forsvarsspiller Levi Colwill er gået galt - tyskerne anser transfersummen for at være for høj. (Sky Sports Germany)

Manchester City vil ikke acceptere en pris, der er lavere end £25 mio. for den portugisiske forsvarsspiller Joao Cancelo - Barcelona er interesseret i at få ham på en permanent aftale efter et lejeophold. (Sun)

Bayern München har ikke formået at blive enige om en ny aftale med den canadiske venstreback Alphonso Davies, der er blevet sat i forbindelse med Real Madrid - men planlægger ikke at sælge den 23-årige og derved give ham mulighed for at gå ind i det sidste år af sin kontrakt. (Sky Sports Germany)

Inter Milan-præsident Giuseppe Marotta siger, at kontraktfornyelsen af ​​den argentinske angriber Lautaro Martinez næsten er færdig - det eneste, der mangler, er den 26-åriges underskrift. (Sky Sports Italia)

Roma sigter efter den 35-årige tyske forsvarsspiller Mats Hummels, hvis afgang fra Borussia Dortmund er blevet bekræftet. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER